Ügyfelünk, a Hard Rock Hotel világszerte híres a rocksztárokhoz illő szolgáltatásairól. A modern és stílusos szálloda, nagy hangsúlyt fektet a vendégek elégedettségére és arra, hogy kiváló szolgáltatásokat nyújtásanak. Nemrég felismerték, hogy a TV szolgáltatásuk fejlesztésével a budapesti hotelükben tovább növelhetik a vendégélményt.

Korábban már volt sikeres együttműködésünk, ezért ismét hozzánk fordultak, hogy bővítsük és korszerűsítsük a meglévő IPTV rendszerüket.

A projekt célja az volt, hogy javítsuk a TV szolgáltatás minőségét és kínálatát, valamint biztosítsuk a vendégek számára a szórakozási lehetőségek sokszínűségét. A DirectOne műholdas szolgáltatóval való B2B partnerségünk révén változatos, a vendégek igényeinek megfelelő programkínálatot alakítottunk ki a hotel számára.

A munka során a következő lépéseket tettük:

  1. Műholdas antennákat telepítettünk a tetőre. A vett jeleket Ekselans optikai adó-vevők segítségével, üvegszálas kábelen, veszteség nélkül juttattuk el a tetőről a szerver helyiségbe.
  2. A meglévő rendszert az Ekselans legmodernebb, CM IPTV fejállomásával bővítettük ki. Ez teszi lehetővé a TV adások magas minőségű közvetítését a szálloda minden TV-je számára.
  3. A vendégek elégedettségének növelése érdekében jelentősen megnöveltük a rendelkezésre álló TV-csatornák számát. Korábbi 50-et 32 magyar és nemzetközi TV-adóval bővítettünk. Az új csatornák kiválasztásakor figyelembe vettük a vendégek igényeit, így a DirectOne kínálatából, a legjobb film, sport, ismeretterjesztő, gyerek és zenei adókat válogattuk be. Természetesen amit lehetett, már HD felbontásban.

A fejlesztéssel ismét emelkedett a hotel szolgáltatásainak színvonala, s ezáltal a vendégélmény, amivel a Hard Rock Hotel hazai és külföldi vezetői egyaránt elégedettek.

A P-Sat Hungary Kft. professzionális és tapasztalt mérnökei garantálták a projekt sikerét. Szolgáltatásaink kiváló minősége és versenyképes áraink miatt a piacon lévő konkurens cégekkel összehasonlítva is előnyt jelentettünk a Hard Rock Hotel számára.

Ha Ön is olyan szálloda, vagy intézmény igazgatója, műszaki vezetője, aki hasonló hotelTV-s kihívásokkal szembesül, forduljon hozzánk bizalommal. A P-Sat Hungary Kft. szakértő csapata mindig készen áll arra, hogy az Ön igényeire szabott, megbízható és korszerű TV-szolgáltatást nyújtson.

A Hard Rock Hotel Budapest esettanulmánya csak egy példa arra, hogy milyen eredményeket érhetünk el szolgáltatásainkkal. A cégünk mindig nyitott az új projektekre és kihívásokra, és büszkén támogatjuk ügyfeleinket a legmagasabb minőségű hotelTV rendszerek tervezésében és kivitelezésében.

S, hogy hány TV csatorna is kell a kiemelkedő vendégélményhez? Ezt majd személyesen mondom el. :-)

Posta Tibor
HotelTV specialista

Esettanulmányok

  • Cím
  • Dátum
load more hold SHIFT key to load all load all

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.