HOTEL TV RENDSZEREK
HOTELEK, PANZIÓK SZÁMÁRA

Hosszú élettartamú hotel TV-rendszert keresel? Meglévő tévérendszeredet fejlesztenéd, bővítenéd? Szakértői segítségre van szükséged a tervezéshez, kivitelezéshez?

A pozitív vendégélmény garantált.
Nem a szálláshely mérete számít, hanem a vendég elégedettsége. Nálunk nincs lehetetlen: legyen hoteled (3*, 4*), panziód, vendégházad, üdülőd vagy éppen vadászházad, mi megtaláljuk azt a hoteltévét, ami nem csak a műszaki beruházásról, hanem a vendégélmény megtartásáról, fokozásáról szól.

Saját reklámcsatornád lesz.
Egy kisebb szálláshely is kínálhat meglepetéseket, és nem is kerül sokba. Hoteltévé-rendszereinkkel költséghatékonyan lehet saját információs- és reklámcsatornád.

Csökken az áramköltség.
A régi képcsöves tévékészülékek fogyasztása a modern készülékek többszöröse is lehet! 20 szoba felett már csak áramdíjban is gyorsan megtérül a korszerűsítés.

Költségcsökkentő 24/7 üzemmód.
A fejállomásod jelenleg egyedi műholdvevőkből áll? Ezek nem 24 órás üzemre lettek tervezve, könnyen lefagynak, tönkremennek, sűrűn kell hívni a szerelőt, ez nagy érvágás lehet. Az általunk telepített modern eszközöket kifejezetten 24/7 üzemmódra szánták, stabilan működnek úgy, hogy évekig hozzájuk sem kell nyúlni, ezáltal jelentős költséget spórolnak meg a hotelednek.

Megfizethető alapfunkciók.
Nincs kereted drága készülékekre, de a minőségi tévézés lehetőségéről nem akarsz lemondani? Olyan alternatív tv készülékeket mutatunk, amelyek már tartalmaznak bizonyos hotel tv funkciókat.

Kábeltévé-szolgáltató nem kell többé.
Mi műholdról, bármilyen helyszínről biztosítjuk a kívánt csatornákat, nem vagy kiszolgáltatva szolgáltatói áremelkedésnek.

Miben számíthatsz ránk?

Megtervezzük a szállodai tv rendszert

Megtervezzük és kivitelezzük

Megtervezzük és kivitelezzük az ideális hoteltévé-rendszert, hoteltévét. A helyszín és az igények felmérése után kidolgozzuk a műszaki tervet, majd jöhet a megvalósítás.

Tartós hotel tv eszközök

Strapabíró eszközöket biztosítunk.

A világ neves gyártóival vagyunk kapcsolatban, a gyakorlatból tudjuk, melyik hoteltévé mire képes, olyan rálátásunk van a piacra, mellyel kevesen bírnak. A tőlünk kapott eszközökkel sokáig nem lesz gondod.

Fenntarthatóság a hotel TV iparban

Ügyelünk a fenntarthatóságra.

Telepítéskor elszállítjuk a keletkezett hulladékot, illetve megoldjuk a leszerelt tv készülékek értékesítését.

Hotel TV távfelügyelet

Igény szerint távfelügyeletet és üzemeltetést biztosítunk.

A hibák így még azelőtt kijavításra kerülnek, mint hogy a vendég észrevenné és szóvá tenné.

Ha mégsem ránk bízod hotel TV rendszered üzemeltetését

Ha mégsem ránk bízod

Ha mégsem ránk bízod az üzemeltetést, akkor is számíthatsz ránk, ha egy változás (frekvenciacsere, műholdváltás) miatt újra kell hangolni, programozni a rendszert.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatkezelés

Referenciák

Scroll to Top